default-header
Home Verkoop

Verkoop

Door onze bedrijfsgrootte en de vergaande mechanisering, kunnen we snel inspelen op grotere orders van klanten. Het product wordt verpakt conform de kwaliteitsvoorschriften van onze verkooporganisatie Kompany, Haluco, KCB (Nederlandse keuringsdienst) en GLOBALG.A.P.

De verkoop vindt plaats door de verkooporganisatie Kompany. Kompany is een samenwerkingsverband van de komkommertelers die lid zijn van de coöperaties Komosa, we hebben ook onze producten bij Trostomaatje in Horst liggen.

Bij de verkoop van ons product worden de logistieke lijnen zo kort mogelijk gehouden. Zo kunnen kopers aangeven in welk verpakking de komkommers moeten worden verpakt en waar zij het product wensen af te halen. Komkommers worden aangeboden in verschillende sorteringen. De belangrijkste sorteringen zijn 350-400 gram, 400-500 gram en 500-600 gram. Sinds februari 2019 leveren we ook mini komkommers á 100 gram.

GLOBALG.A.P. is een initiatief van een aantal grote Europese organisaties  binnen de voedsel productieketen. Deze certificering is noodzakelijk om  producten te kunnen leveren in de handelsketen. Afnemers kunnen controleren of  bedrijven daadwerkelijk gecertificeerd zijn, omdat er een centrale registratie  plaatsvindt.

De belangrijkste doelstellingen van GLOBALG.A.P. zijn onder andere:

  • Het handhaven van het vertrouwen van de consument in de kwaliteit en voedselveiligheid.
  • Minimaliseren van schadelijke effecten op het milieu en het beschermen van de natuur
  • Het terugdringen van het gebruik van bestrijdingsmiddelen.
  • Het meer doelmatig gebruiken van natuurlijke hulpbronnen.
  • Het bevorderen van een verantwoordelijke houding ten opzichte van de gezondheid en veiligheid van de medewerkers.
Verkoop
Verkoop
Verkoop